Afscheid groep acht een groot spektakel

dsc06696NEEDE – Nee, koning Willem Alexander en princes Maxima waren niet in Neede, het waren de leerlingen en leraressen van school de Marke! Groep 8 en leraressen Esther Zitter en Ilse Lubbers zorgden dinsdag voor een groot spektakel tijdens de schoolafsluiting. Onder politiebegeleiding (motoragent) trokken ze door het dorp (zie foto’s en video). De leerlingen hadden hun fietsen, steppen en zich zelf flink uitgedost. De bonte – Flower Power – stoet trok veel bekijks. Op het schoolplein – aan de Bosstraat –  stonden de ouders, leerlingen en leerkrachten de schoolverlaters op te wachten. Ze kregen een groot applaus. “We hebben ieder jaar een ander thema. Een speciale commissie verzorgt deze dag. Elke keer verbaas ik me over de opzet. Echt een pluim richting ouders die dit organiseren”, zegt de directie van de school.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3860]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven