Agressieve man aangehouden op terras

EIBERGEN – Een agressieve man heeft dinsdagmiddag 23 juli in het centrum van Eibergen voor opschudding gezorgd. De Berkellander zat op het terras bij Bella Italia (Brink). Toen hij moest afrekenen ging hij door het lint. De man was het niet eens met de rekening. Hij pakte een zwaar voorwerp (fietsslot) en sloeg hiermee op een tafel. Daarnaast uitte hij bedreigingen richting het personeel. De politie werd ingeschakeld. Korte tijd later werd de Berkellander ter hoogte van de Action aangehouden. Hij is ingesloten voor verhoor (politiebureau Doetinchem). Het incident vond rond 14.45 uur plaats. De mensen op het terras waren hevig geschrokken. Of de uitbater aangifte doet is onbekend.

Heeft u beelden of foto’s van de agressieve man of de aanhouding? Mail naar [email protected].

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Agressieve man aangehouden op terras”

  1. hij had heel veel last van de warmte daar kunnen Hollanders niet tegen 34 gr.

  2. Berkelander inw.

    Kunnen we tegenwoordig niet meer normaal communiceren? Voor de uitbater en zijn medewerkers is dit een drama. Die beste mensen doen hun best om iedereen tevreden te stellen en ook met dit warme weer. Ik hoop dat ze de schrik weer te boven zijn gekomen.

  3. de uitbater is wel iets gewend hoor, die komt uit glanerbrug, daar gaat het er wel iets anders aan toe, word zo iemand zonder pardon van het terras afgeschoten!!!!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven