Auto met inzittenden in sloot na ongeval

RUURLO – Drie inzittenden van een auto zijn zondagmiddag met een voertuig in een sloot beland. Het ongeval gebeurde op de kruising Boskapelweg met de Manpadweg. Wonder boven wonder zijn ze er zonder kleerscheuren vanaf gekomen. “We zijn met zijn drieeën door één raampje geklommen”, meldt één van de inzittenden. Het ongeval gebeurde tegen 14.45 uur. Brandweer en politie rukte uit om hulp te verlenen. De brandweer ging al snel huiswaarts en hoefde niet in actie te komen. De oorzaak van het ongeval is een voorrangskwestie. De andere bestuurster bleef ook ongedeerd. Er was wel behoorlijk wat schade aan de voertuigen. Sleepbedrijf Iliohan heeft het voertuig uit de sloot gehaald. Politie Berkelland heeft de kwestie verder afgewikkeld.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3853]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven