Beltrum heeft nu ook een tuinmeubelboer

BELTRUM/AVEST – Ondernemers Ben en Sandra Piersma hebben in Beltrum al snel een toepasselijke naam gekregen. Ze gaan nu door het leven als tuinmeubelboer! Op een boerderij aan de Spilmansdijk hebben ze hun onderneming ‘Tuinbanken van Ben’ gesticht. Knorrende varkens maken nu plaats voor brullende machines. Piersma: “We zitten in de opstart fase, alles moet nog vorm krijgen. In de varkensschuur heb ik een werkplaats ingericht. Daar maak ik alle meubelen.” De ondernemers hebben nu een goedlopende zaak in Kerkdriel. De bedoeling is om de tuinmeubelen ook in Beltrum te verkopen. “Mijn vrouw heeft voor de gein en klein kringloopwinkeltje geopend langs de weg. Je verdient er niets aan, maar we doen het puur voor de contacten.” Meer info over de tuinmeubelboer op www.tuinbankenvanben.nl. Of wip gewoon even langs!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3893]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven