Bespaarbedrijf nieuw in de winkelstraat

NEEDE – Op maandag 2 september opent het bedrijf Bespaaropuwvastelasten.nl de deuren in de Oudestraat. Het bedrijf heeft het pand Oudestraat 61 gehuurd. Voorheen zat hier Globe Reisburo. Dinsdagmiddag heeft de onderneming dit officieel bekend gemaakt (zie foto’s). Er hangen sinds die dag A4-tjes met info op de ramen. De titel van het bedrijf geeft al aan waar ze mee bezig zijn: besparen op de vaste lasten. Denk aan energie, internet, TV, en telefoonkosten. Vanaf 2 september kunt u vrijblijvend binnenwandelen. De adviezen zijn geheel gratis. Particulieren en zakelijke klanten zijn welkom. Tot die tijd komen de ondernemers bij u thuis. Kijk op www.bespaaropuwvastelasten.nl voor meer informatie. De ondernemersverenging is erg blij met de komst van dit bedrijf!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3864]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven