Brand zorgt voor flinke rookontwikkeling

dsc06812GELSELAAR – Een brand aan de Schothorstweg heeft dinsdagmiddag 16 juli in delen van Gelselaar voor flinke rookontwikkeling gezorgd. Bij een boer stonden twee (hooi)kuilen in brand. De brandweer van Lochem – die het snelst ter plaatse was – moest in actie komen. Het blussen nam veel tijd in beslag. Boeren uit de omgeving hielpen een handje mee. Her en der werden gierkarren vol water aangerukt. Een deel van het kuilvoer moet vernietigt worden. De oorzaak van de brand is nog onbekend. Het warme weer kan één van de oorzaken zijn (broei). De brandweer doet nog onderzoek. De boer was flink aangeslagen. De rook was niet schadelijk voor omstanders en omwonenden. Dre politie heeft uit voorzorg wel de weg afgesloten.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3877]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven