Brigitte Mulder start haar thuis-crèche

NEEDE – Brigitte Mulder opent haar eigen thuis-crèche By-Bentleys in Neede. In haar nieuwe woning is er een speciale ruimte voor de kinderopvang gekomen en opent ze onder de naam By-Bentley’s kinderopvang haar eigen thuis-crèche voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar.

Brigitte is elke dag open, van maandag tot vrijdag. Maar ook opvang in het weekend is bespreekbaar. Er is een gezellige en huiselijke binnenruimte ontstaan en ook de buitenruimte voldoen aan alle gestelde eisen voor de kleinschalige kinderopvang. Brigitte houdt van de natuur en vindt het belangrijk om kinderen te leren respectvol om te gaan met mensen, natuur en dieren. Dit komt ook terug in de opvang waar de kinderen kunnen genieten van een grote tuin waar veel vogels, eekhoorntjes en andere dieren te zien zijn. Dat er aan alles wordt gedacht blijkt wel uit de keuze van haar dieren. Brigitte heeft een speciaal soort konijntjes waar de kinderen mee kunnen knuffelen en die geen allergie veroorzaken bij kinderen en volwassenen.

In overleg met de ouders probeert Brigitte zoveel mogelijk tegemoet te komen aan  specifieke wensen, zoals speciale diëten of bepaalde voedingsproducten en natuurlijk de levensgewoontes van de ouders. Dus ben je op zoek naar leuke en flexibele gastouder in Neede, neem dan contact op met Gastouderbureau De Bengel tel. 0547-362205.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven