Concordia: Veel muzikanten zijn geslaagd

BELTRUM –  In Beltrum hebben diverse muzikanten hun diploma behaald. De Hafa leerlingen hebben hun diploma’s gehaald via het Segno Collectief en de slagwerkers worden in eigen beheer bij Concordia opgeleid. Voor het A diploma zijn geslaagd , Anne Groot Zevert op trompet, Esmee Berentsen, Esra Schilderinck en Carmen Huls, allen op dwarsfluit. Voor het B diploma op klarinet is geslaagd Lynn Heutinck. Daarnaast heeft Judith Hofstede haar D diploma behaald op dwarsfluit.

Voor de slagwerkexamens zijn geslaagd,  Djeffy en Tycho Klein Gunnewiek voor het A diploma, Niels Boverhof en Jorrit ten Dam voor het B diploma, en Daaf Bleumink en Lars Hoffman zijn geslaagd voor het C diploma. Muziekvereniging Concordia uit Beltrum was dan ook zeer trots dat er dit jaar zo veel muzikanten hun diploma met goed gevolg hebben afgelegd en feliciteert alle geslaagden.

Dit resultaat met zo veel geslaagde leerlingen betekent een prachtige waarborg  voor het muzikale niveau in Beltrum.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven