Deel van Haarlo uren zonder kraanwater

HAARLO – Inwoners uit Haarlo hebben vrijdag 19 juli uren zonder water gezeten. Gelukkig was niet het hele dorp afgesloten. Aansluitingen aan Borculoseweg (N822), De Pas, Holtmaatsdijk, Waterhoekdijk en omgeving konden van 06.00 tot ongeveer 14.00 uur geen kraanwater ’tappen’. Oorzaak was een breuk in een grote leiding langs de Borculoseweg. De reparatiewerkzaamheden duurden erg lang omdat een deel van het fietspad (asfalt) verwijderd moest worden (zie foto’s en video). Een stratenmaker uit Neede werd ingehuurd om de klus te klaren. Ook loonbedrijf Olminkhof was van de partij (graafwerkzaamheden). Horecabedrijf Prinsen had gelukkig geen last van de breuk. “We hebben de hele dag gewoon druk op de kraan”, zegt Prinsen junior. Ook in Rekken zaten inwoners zonder water (Panovenweg en van Ouwenallerlaan).

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3886]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven