Foto-reportage van bonte optocht Haarlo

Optocht HAARLOHAARLO – In Haarlo vieren ze feest, en dat mag iedereen weten. Honderden inwoners gingen zaterdag de straat op met hun eigengemaakte wagens. Een bonte stoet trok door de straten. Haarlo kreeg hoog bezoek, niemand minder dan Maxima en Alexander doken op tijdens de optocht. Fotograaf Wim Stevenhagen was voor NUB van de partij (zie hieronder). Uitslag vogelschieten: Mattie Verhoeven Koning, Ina Dinkelman Koningin en Yvette Prinsen won bij de jeugd.

Foto’s Wim Stevenhagen:
[nggallery id=3847]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Foto-reportage van bonte optocht Haarlo”

  1. Dank je wel NUB , voor de mooie Foto,s, en dat jullie er waren ,
    Gerrie Roest Namens St Zomerfeesten Haarlo

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven