Gemeente Berkelland verrast 100-jarige!

EIBERGEN – Sinds maandag 15 juli is Berkelland een 100-jarige rijker. Opa G.J. Iliohan (of opa Puck) is honderd jaar geworden. Loco-burgermeester Leo Scharenborg kwam de inwoner die dag persoonlijk feliciteren (zie foto). Dat deed hij met een flinke bos bloemen en een toespraak. Het was een gezellige boel aan de Niessinkkamp. Opa Iliohan wist nog veel te vertellen over zijn autobedrijf (die hij jaren heeft gehad aan de J.W. Hagemanstraat in Eibergen). De prachtigste verhalen kwamen voorbij. ’s Middags heeft opa Puck – samen met familie en vrienden – een feestje gevierd bij de Klok. We zijn zeer benieuwd of u nog leuke herinneringen heeft aan meneer Iliohan. Er zijn vast en zeker mooie verhalen. Laat hieronder een reactie achter!

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=3874]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven