Have A Nice Day live te volgen op internet

hand-goedEIBERGEN – Speciaal voor de thuisblijvers! Have A Nice Day is de gehele dag live te volgen via Grooveline.org. Rondom het hoofdpodium (koepel) staan meerdere camera’s opgesteld. Het festivalterrein stroomt op dit moment goed vol (14.00 uur). Verkeersregelaars zorgen dat alles in goede banen wordt geleid.

Bekijk hier de livebeelden: www.grooveline.org.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Have A Nice Day live te volgen op internet”

  1. heb vandaag een paar keer de link gekeken.wat een vreselijke muziek ,hoor constant hetzelfde.doe mij maar goede oude rock.snap trouwens niet dat mensen rustig bij die muziek blijven van have nice day.met 5 min was ik al doorgedraaid,maar al met al toch nog een prettige avond. allemaal.

  2. @piet neede: Zo heeft ieder zijn eigen smaak als het om muziek gaat.
    Wees blij dat er nog een beetje variatie is.
    Anders wordt het allemaal wel erg saai….

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven