Jammarkt in Neede krijgt een Frans tintje

NEEDE – De jammarkt in Neede slaat een nieuwe weg in. Het bestuur van Stichting Nationale Jammarkt heeft dit jaar voor het thema: Confiture Marché gekozen. De naam zegt het al, Franse jammarkt. De stichting gaat zorgdragen voor de Franse sfeer. “Maar ook winkeliers en deelnemers mogen zich uitleven. We hebben via een brief gevraagd of ze hieraan mee willen werken. Ondertussen is de eerste Franse etalage gesignaleerd in het centrum. Chapeau voor de Blokker! Laat het een voorbeeld zijn voor de overige Needse winkeliers en deelnemers van de jammarkt”, zegt Hans Niessink. Het thema moet zorgen voor meer sfeer, aanwas nieuwe en bestaande bezoekers, nieuwe creatieve mogelijkheden, en voorkomen dat de markt afzakt naar een gewone markt.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven