Jelte te Lintelo drager Olympische Vlam

EIBERGEN – Op zaterdag 13 juli mag hij 800 meter afleggen. Het gaat om de Olympische Vlam die ook bij de spelen van Londen 2012 is ingezet en eind mei is overgedragen vanuit Athene aan Nederland. De tien jarige Jelte te Lintelo traint bij VGV-Varsseveld en komt nu uit in de tweede divisie. “ik ben heel blij! Het lijkt mij heel cool!” Voorafgaand aan EYOF Utrecht 2013 trekt de Olympische Vlam vier dagen door de stad en regio Utrecht met een Fakkelestafette. De jonge turner traint 8 a 10 uur in de week en kan dit uitstekend combineren met school de willem sluiterschool in Eibergen waar ze open staan voor diverse vormen van talent en het vele turnen mogelijk maken. De finish van de Fakkelestafette op zondag 14 juli luidt de start in van de openingsceremonie van de spelen voor de jeugdsporters met deelname uit 49 landen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven