Kerkhof in Gelselaar weer brandschoon!

GELSELAAR – In Gelselaar weten ze van aanpakken! ”Onkruid op het kerkhof?, wacht eens even dan organiseren we toch een extra klussenavond.” Dinsdagavond 16 juli was het dan zover. Na aanleiding van klachten vanuit de bevolking werd de Algemene begraafplaats aan de Pierinkdijk schoongemaakt. Gelselaars Belang benaderde haar inwoners met de vraag of ze wilden helpen. Heel wat mensen gaven daar gehoor aan. De meeste onkruidgroei was te vinden op de oude graven. “Ze zijn met groot enthousiasme aan het werk, jong en oud steekt de handen uit de mouwen”, zegt Wim Kossink. “Er volgen deze zomer nog meer schoonmaakavonden. Normaal deden we het alleen tijdens de jaarlijkse klussendagen.” Na afloop kregen alle onkruidwieders een hapje en drankje als beloning.

Foto’s Wim Stevenhagen:
[nggallery id=3878]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven