Lochuizen is opschrikt door vijftig Sarah’s!

tn_dsc07289LOCHUIZEN – Henriette Bomer is vandaag (28 juli) vijftig jaar geworden, en dat heeft ze geweten ook. Familie, vrienden, buurtbewoners en collega’s wilden haar op een ludieke en vooral grappige manier in het zonnetje zetten. En die missie is geslaagd. Zondagmorgen – in alle vroegte – verschenen opeens negenenveertig Sarah’s op de stoep. Allemaal hadden ze wat lekkers meegenomen voor een gezamenlijk ontbijt. Ze kwamen in groepjes naar de woning aan De Venneriet. Ze vertrokken vanaf het voetbalveld. De sarah’s bleven maar komen en komen, totdat de laatste (bakkerszoon Twan Stroet) met de broodjes arriveerde. De dames en één heer waren flink aan het smikkelen. Henriette kon de grap wel waarderen. Ze vond het helemaal geweldig en bedankte de mensen continu!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3910]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven