Noodweer: Flinke strop voor Fancy Fair!

sam_1217NEEDE/REKKEN – Flinke strop voor de organisatie van de Fancy Fair in Neede. De hoosbuien die zaterdagmiddag over Berkelland trokken gooiden roet in het eten. “Er was geen houden meer aan, bij heel wat kramen waaide het dekzeil eraf.  De handel is doorweekt en kan niet meer verkocht worden. Daarom zijn we genoodzaakt eerder te stoppen met de markt”, aldus vrijwilliger Peter Molhoek om 13.15 uur. Maar er was zaterdag dubbel pech. “We konden pas tegen 12.00 uur beginnen met het ‘rad van fortuin’ omdat er een rouwdienst was bij de kerk. We vonden het niet gepast om dan te staan zwaaien.” De vrijwilligers hebben met man en macht de doorweekte handel opgeruimd. Ook het oogstfeest in Rekken viel ook in het water. Ook daar werd de boel afgebroken. Bij goed weer wordt komende weken het graan alsnog geoogst en gedorst.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3908]

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Noodweer: Flinke strop voor Fancy Fair!”

 1. spijt me wel maar ze hadden nog heel wat kunnen redden.kwam een uurtje voor de plensbui erlangs.ze hadden gewaarschuwd en het zag er dreigend uit.maar de mensen deden of erniks aan de hand was,dussss

 2. Jos Scholte van Mast

  Voor wat betreft het oogstfeest bij de Piepermolen in Rekken. Dit wordt niet op 3 Augustus hervat. Bij goede weersomstandigheden wordt het resterende graan in de komende week geoogst en gedorst. Gezien de weersverwachting is het helaas niet mogelijk om een vaste datum te bepalen.
  Jos Scholte van Mast, Vrienden van de Piepermolen.

 3. ja neede he piet die doen nie luisteren fleermuisen heben ok geen ooren folges mij

 4. # marieke Fleermuizen zijn er ook niet in Neede, domme reactie van je Marieke. Net of alle Needenaren zo zijn.En FOLGENS mij hebben die daad werkelijk oren, daar leven ze op. Ga eerst even leren wat een Fleermuis is en dan praten we verder over de Vleermuizen 😀

 5. Feestbeest

  en volgens mie stekeblind anders hadden ze de kroam wal opruumt.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven