Oldtimershow tijdens Ruurlose braderie

RUURLO – Tijdens de jaarlijkse braderie op woensdag 14 augustus in het centrum van Ruurlo, zal dit jaar eveneens weer een oldtimershow gehouden worden. Te zien zijn oude tractoren en oude werktuigen. Ook zullen er diverse stationaire motoren te zien zijn. De hapening vindt plaats vanaf +/- 14.00 uur tot +/- 20.00 uur. Op de parkeerplaats achter café/restaurant “De Luifel” worden de machines tentoongesteld, tevens zullen er demontraties gegeven worden, hoe in vroegere jaren de velden bewerkt werden.

Tractoren van verschillende merken en bouwjaren zullen gepresenteerd worden. Vaak gerestaureerd en in originele staat hersteld. Er zullen demonstraties gegeven worden zoals dorsen, persen en malen van rogge. Er zal tekst en uitleg gegeven worden over de verschillende machines en de werking van de machines.

Heeft u interesse om deel te nemen met een tractor of stationaire machine dan kunt u zich nog opgeven. Bel hiervoor Jaap Geerligs op telefoonnummer 0573-452010 (liefst tussen 18.00 en 19.00 uur).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven