Party Animals zetten Beltrum op z’n kop

BELTRUM – Carnavalsvereniging De Belhamels bestaat dit jaar 44 jaar. Deze mijlpaal wordt gevierd met een tweedaags evenement. Op zaterdag 23 november pakken de Belhamels groots uit met de NoaberNight. Of zoals ze zelfs zeggen: ”Een kolde kermis in de heetste feesttent van Oost Nederland.” Een groot tentfeest waarvoor grote artiesten zijn gecontracteerd. De Belhamels beloven de tent in beroering te brengen met een aantal artiesten van formaat. Denk bijvoorbeeld aan de naam die bekend werd door “I wanna be a hippy”,” Have you ever been mellow” en “Aquarius”. We hebben het hier over De Party Animals die met hun Happy Hardcore vibes de tent gegarandeerd op de kop gaan zetten. De Party Animals denderen al sinds de jaren ’90 over de Nederlandse festivals en feesttenten.

Maar ook buiten Nederland, waaronder Duitsland, België en zelfs Hongkong, worden hun nummer 1 hits luidkeels meegezongen door hun fans. Zeventien jaar na de release van “I wanna be a hippy” en meer dan 1000 optredens verder lijkt het of er niets is veranderd. Nog steeds rijden de Party Animals in hun luxe tourbus het hele land door met hun knallende show en hebben ze de harten van een totaal nieuwe generatie feestbeesten veroverd.

Ook het Beltrumse publiek is bezeten van de hardcore vibes! Alleen kwam Beltrum nog niet voor op de indrukwekkende tourlijst van de Party Animals. Daar hebben we nu maar eens verandering in gebracht. Tijdens de NoaberNight treden nog meer live-artiesten op waarvan de namen binnenkort bekend worden gemaakt.

NoaberNight vindt plaats op zaterdag 23 november in Beltrum (Avesterweg / Kermisterrein). Een bruisende feesttent met live muziek voor jong en oud, veel gezelligheid met hier en daar een belhamelse streek. Meer info via; www.facebook.nl/DeBelhamels.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Party Animals zetten Beltrum op z’n kop”

  1. berkellandbijbel

    Neem eens een kijkje naar het liedje genaamd “Aquarius” heeft alles te maken met wat gaat komen binnenkort = destructie van new york. Mochten er mensen zijn in berkelland die plannen hebben om naar new york te gaan, dan hoop ik dat nieuwsuitberkelland dit commentaar toelaat. Want informatie is schockabsorberend.

    http://www.youtube.com/watch?v=PMtnfr0gQ1A

    Ik begrijp heel goed dat mensen nu denken van die is Gek, maar ik zie de wereld iets anders dan de gemiddelde mens.
    groeten berkellandbijbel uut neede!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven