Programma van het Ganzekuuk’n festival

GELSELAAR – Het Ganzekuuk’n festival in Gelselaar nu voor de 6e keer op 5 en 6 juli. Dit gemoedelijke festival, midden op een weiland vlakbij het dorp, heeft popmuziek en cultuur als thema. Deze mooie mix wordt gecompleteerd door gezelligheid, de inzet van veel vrijwilligers en een goede sfeer. Het festival is daarnaast laagdrempelig en toegankelijk voor een breed publiek. De twee festivaldagen zitten boordevol actie: de kinderen van de basisschool presenteren hun project, beginnende popbands uit de regio doen een professioneel optreden. En maar liefst drie gerenommeerde topbands treden op beide dagen op.

In het kort: Vrijdagavond 5 juli en zaterdagavond 6 juli: Beat It, Boh Foi Toch, DJ Bacchie en Poor John op de Ganzenweide. Zaterdagmiddag 5 juni: Optredens jonge startende popbands uit de regio. Het meest verrassende onderdeel van het festival omdat het enthousiasme van de beginnende bands aanstekelijk werkt. Bandjes als You R, Stereo Type, Breen Storm en Mainline zouden wel eens de grote namen van de toekomst kunnen worden.. 2. Vrijdagavond 5 juli vanaf 20.00 uur: Beat It en DJ Bacchie trappen Ganzekuuk’n Festival af! 1. Beat It en DJ Bacchie op vrijdagavond in Gelselaar. Energiek, aantrekkelijk, high-performance met daarbij een niet te evenaren visuele show van internationale allure….Dat is de openingszin van de site van de band Beat It.

Beat It belooft met hun optreden die ze “The Music Maxperience” noemen entertainment op topniveau. En de verwachting is dat de band dit in Gelselaar ook gaat doen. De bandleden hebben grote projecten achter hun naam staan en hebben gerenommeerde artiesten begeleid. De meeste leden van Beat It hebben hun wortels in de voormalige formatie Beethoven. De zes sprankelende persoonlijkheden gecombineerd met een wervelende lichtshow en luxueuze sound DJ Bachhie tenslotte is een bekende DJ uit de regio die het festival opluistert met hedendaagse hits en beats. 2. Poor John en Boh Foi Toch op zaterdagavond in Gelselaar.

Voor de tweede keer op rij wegens succes en op verzoek van velen: Boh Foi Toch. Dit jaar zal Boh Foi Toch het Ganzekuuk’n Festival op de zaterdagavond afsluiten. Deze heren uit het oosten zullen er alles aan doen om de bezoekers van het Ganzekuuk’n Festival een onvergetelijke en welverdiende herinnering mee te geven.

De tweemans formatie Poor John speelt ook op het festival. Twee zeer getalenteerde broers besluiten op een dag een bandje te gaan beginnen….. Gitaren en versterkers worden zelf gebouwd en het drumstel is ook geen doorsnee exemplaar. De een is de drummer, bassist en zanger. De ander is gitarist, zanger en speelt mondharmonica. Rock ’n Roll uit de jaren ’60 en ’70 komt voorbij.

3 Zaterdagmiddag 5 juli: Optredens beginnende popbands 14.00 tot 17.00 uur. Live optredens van zo’n 8 beginnende popbands uit de gemeenten Berkelland, Zutphen en Hof van Twente. Voor sommige bands hun eerste optreden met professioneel licht, geluid en publiek! Deze bands met de meest jonge popmuzikanten zullen hun nieuwe talent laten horen.

Het meest verrassende onderdeel van het festival omdat het enthousiasme van de beginnende bands aanstekelijk werkt. Bandjes als You R, Stereo Type, Breen Storm en Mainline zouden wel eens de grote namen van de toekomst kunnen worden..en daar is nu gratis en volop van de genieten op het festival.

Verder op de zaterdagmiddag: stormloopbaan voor de kinderen, kindertheater, optreden van koor SosJaal, eten en  drinken.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Programma van het Ganzekuuk’n festival”

  1. Hey Roy ga hier ook eens een leuk filmpje maken. Ipv alleen maar in Neede en Eibergen!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven