Speciaal bier proef avond bij café de Klok

EIBERGEN – Zaterdag 13 juli organiseert de Klok een speciaal bier proef avond in haar café. Bezoekers krijgen deze avond bij binnenkomst een gratis proefglaasje met een speciaal bier naar keuze en een lekkere amuse. Gedurende de avond kan men allerlei lekkere bieren proeven. Deze biertjes worden allen getapt of geschonken in een klein proefglaasje van 10 (zie foto), zodat het proeven van meerdere biertjes op één avond mogelijk wordt.  De biertjes worden tegen een klein prijsje aangeboden.

De avond loopt vooruit op een nieuwe ontwikkeling bij de Klok; binnen enkele weken zal de huidige tapkraan vervangen worden voor één met meerdere kranen. Naast de huidige drankenkaart komt er dan een speciale bierkaart, waarop het uitgebreide bierassortiment wordt uitgelicht. In het assortiment komen onder andere Palm, Grimbergen Tripel, Blond en Dubbel, Pilsner Urquell, Peroni, Lentebok, Bokbier, Stender Lemon & Lime, Stender Orange, Wittekerke Rosé en Grolsch Weizen.

Op dit moment is het assortiment al uitgebreid met La Chouffe, Corona en Liefmans fruitbier. De drie Grimbergen biertjes kunnen voortaan als “combinatie” besteld worden; 3 kleine glaasjes met ieder een eigen Grimbergen worden dan uniek gepresenteerd op één plankje. Natuurlijk is de avond gratis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven