Aanleg van Eibergse golfbaan begonnen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEIBERGEN – Het is eindelijk zover, er is gestart met de aanleg van de grote golfbaan op de hoek Koeweidepad met de Leugenmorsweg in Eibergen. Graafmachines van Rouwmaat toveren op dit moment het weiland om tot een Pitch & Putt baan (zie foto’s). De vorm van de golfbaan is nu al een beetje zichtbaar. De golfbaan ligt vlak langs de Berkel. Initiatiefnemer Erik Groot Obbink is blij met de start. Hij heeft ruim vijf jaar moeten knokken voordat de eerst schop de grond in mocht. De bestemmingswijziging van boerderijcomplex ’t Vunderink nam veel tijd in beslag. De aanleg van achttien holes en een kantine is waarschijnlijk eind dit jaar afgerond. De werkzaamheden trekken afgelopen dagen veel bekijks. Fotograaf Jan Stemerdink maakte voor Nieuwsuitberkelland.nl onderstaande foto’s.

Foto’s Jan Stemerdink:
[nggallery id=4001]

Deel dit artikel:

14 gedachten over “Aanleg van Eibergse golfbaan begonnen!”

 1. Ik hoop voor hun dat ze gedacht hebben aan de hang jeugd bij de brug anders zullen ze vaak bezig zijn met herstel daar.

 2. beetje mosterd na de maaltijd lijkt me. Pitch en Putt is al lang over hoogtepunt heen maar ondernemer succes gewenst.

 3. Beetje overdreven al die golfbanen. #Maarten, die in Diepenheim heeft het alleen maar drukker, dus vraag me af hoe je daar bij komt?

 4. Veel succes en een prima idee.
  Maak er wat moois van.
  Eibergen kan het gebruiken
  Respect voor mensen die hun kop opsteken in deze moeilijke periode.
  Ik spreek uit ervaring.

 5. @ André

  Koeien lopen daar al jaren niet meer in de wei. Dan maar golfers, of ze nu in een ruitjesbroek lopen of niet.

  De sector toerisme – waar ik dit gemakshalve even onder schaar – kan nog best weer een oppepper gebruiken hier. Dat brengt uiteindelijk – alles bij elkaar gerekend – alleen maar geld in het laatje.

  @ maarten

  Jij bent de eeuwige azijnpisser hier. NOOIT is er iets goeds in jouw ogen, ik heb nog nooit een positieve reactie van je gezien. Wees blij dat deze voormalige agrariër tenminste iets probeert! En als het misloopt, dan is dat toch niet jouw probleem? Probeer jij wel eens iets nieuws? Iets voor je eigen welzijn of voor dat van de gemeenschap? Of zit je de hele dag achter de computer alles en iedereen te bekritiseren?

  Feit is dat mensen die altijd kritiek op anderen hebben vrijwel altijd zeer ontevreden zijn over hun eigen leven en dat afreageren op anderen. Jammer is dat.

 6. Ik hoop dat de golfclinics een beetje bij het Eibargs “uitgave” patroon blijft , want dan ga ik er zeker gebruik van maken om het te leren.

 7. Henni en Ingrid

  Heel erg leuk initiatief en er al zolang mee bezig, wij wensen jullie succes Erik en Karin.
  En de negatievelingen lekker negeren.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven