Auto’s botsen op kruising Ruurloseweg

BORCULO – Dinsdagmiddag vond er tegen 15.00 uur een aanrijding plaats op de kruising Ruurloseweg (N315) met de Wessel van Eylllaan in Borculo. Politie en brandweer rukten uit om eerste hulp te verlenen. Op deze locatie op de Rondweg vinden vaker flinke aanrijdingen plaats. Het ongeval gebeurde ter hoogte van Middelbare school AOC. Twee voertuigen kwamen door een voorrangskwestie met elkaar in aanrijding. Bij het ongeval vielen wonder boven wonder slechts lichtgewonden. Ambulancepersoneel heeft de betrokkenen nagekeken. De auto’s liepen flinke schade op en zijn weggesleept door een lokaal sleepbedrijf. De weg moest een tijdje afgesloten worden.

[nggallery id=3938]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Auto’s botsen op kruising Ruurloseweg”

  1. Het wordt tijd dat de provincie daar net als elders in dezelfde weg een rotonde plaatst. De situatie is te overzichtelijk en werkt polderblindheid in de hand.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven