Altijd al eens in een Ferrari willen rijden?

BORCULO – Altijd al eens zelf in een echte Ferrari willen rijden? Jongeren Events Borculo, kortweg JEB maakt het mogelijk. A.s.zaterdagmiddag 17 augustus tijdens het Brandstoffestival in Borculo, kan men zelf een rit met een Ferrari door Borculo maken.

De Muraltstraat in Borculo bij Cafe De Gracht wordt omgeturnd tot piststraat van waaruit ritjes van tien minuten in een Ferrari 360 Spider F1 door Borculo worden verkocht. De rit is onder begeleiding van een ervaren lesinstructeur waardoor het mogelijk is om zonder rijbewijs (vanaf 16 en half jaar) zelf te rijden.

Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Schuurman Schoenen (Borculo) en Dokado. JEB heeft als doel met spraakmakende acties Borculo op de kaart te zetten. Met deze kick off verwacht JEB een flitsende start te maken.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven