BeatLine speelt op Rouwmaat-podium


EIBERGEN – Wie van beat- en rockmuziek houdt uit de 60-er en 70-er jaren kan op zondagmiddag 25 augustus zijn/haar hart ophalen bij de podiumtent op de kermis in Eibergen. Evenals vorig jaar speelt daar de Sixties-Coverband “BeatLine” van 17.30 uur tot 20.00 uur.   Deze populaire band, met in haar gelederen Jan Boevink (Rekken) en Arie Wensink (Eibergen), staat erom bekend dat er tijdens haar optreden veel gedanst wordt.

Maar alleen luisteren is ook genieten en voor velen het herbeleven van de jonge jaren. Een optreden van Beatline is een “tribute to” de Rolling Stones,  Kinks, Shadows, Status Quo, Roy Orbison, Elvis, Buddy Holly, CCR ,  enz. Alle grote hits uit die tijd komen voorbij. Beatline speelt in de traditionele beat-rock bezetting: gitaren, bas, drum en zang en bereikt hiermee de echte Sixties-Sound.

Zowel de “Beat” als de befaamde  “Shadowssound”  laten de herinneringen van het publiek weer terug gaan naar de beruchte en geliefde 60-er jaren. De podiumtent staat in de Grotestraat bij de NH Kerk en de toegang  is gratis. Meer info op www.beatline.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven