Beurs4B bij Hof van Eckberge in Eibergen

EIBERGEN – Beurs4B is een nieuw zakelijk initiatief voor ondernemers in de regio Achterhoek – Twente en daarbuiten. Volgens de organisatie van dit evenement zijn er in Oost- Nederland vele ondernemers die raakvlakken met elkaar hebben, iets voor elkaar kunnen betekenen of samen een product of dienst kunnen ontwikkelen. Deze willen zij graag met elkaar verbinden en om dat te bereiken creëert de organisatie een gelegenheid waar ondernemers in een ongedwongen setting met elkaar in gesprek kunnen.

Er wordt een beursvloer ingericht met ruimte voor 40 stands waar bedrijven zich kunnen presenteren, er worden lezingen gegeven over actuele thema’s en er kan aangeschoven worden bij korte workshops. De beurs is voor iedere branche en ondernemingsgrootte interessant. Van communicatie tot duurzame energie, van transport tot zaken doen in Duitsland, het is er allemaal te vinden.

Om 13:30 wordt Beurs4B geopend en duurt tot 19:00 uur. De toegang is gratis. Meer informatie over de beurs, de sprekers en de exposanten is te vinden op www.beurs4b.nl. Er is nog ruimte voor een beperkt aantal standhouders, dus schrijf u in en presenteer ook uw bedrijf op Beurs4B. De beurs wordt georganiseerd door de Coöperatie Ondernemend voor Elkaar U.A., een samenwerkingsverband van Bastiaan Hopster, Christiaan van Krimpen, Robin Krooshof en Mark van Schie.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven