Bijzondere familiereünie in Voor-Beltrum

tn_img_6178-r50Zaterdag vond de grote familie reünie van ‘de Bekke’ plaats. Ze doen dit om de 5 jaar. Een groot deel van de familie woont in Cananda, daar waren er een flink aantal van naar Voor-Beltrum afgereisd. Twee tantes die al in de tachtig zijn en wat kinderen en kleinkinderen. De tantes en oom werden vanuit Beltrum met een huifkar naar Voor-Beltrum gebracht. Daar stond de hele familie te wachten, uitgedost met oerkleding. Het bier werd uit horens gedronken (die speciaal waren gemaakt). De opening werd verricht met het Canadees en het Nederlands volkslied. Tevens was er een live verbinding met Canada. Zodat de mensen daar ook mee konden genieten. Die zaten dus vanmorgen om 5.00 uur al voor de tv. Het was een super gezellig feest. Jong en oud vermaakte zich prima.

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=3932]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven