Borculo presenteert een unieke kinderdag

BORCULO – Op zaterdag 24 augustus vindt er in het centrum van Borculo een unieke Kinderdag, zeer geschikt voor (groot-) ouders en hun (klein-)kinderen. De Stichting voor Cultuur, Sport en Spel zal in samenwerking met Stichting Promotie Borculo de kinderdag realiseren.

Vanaf de Weverstraat (bij de Veemarkt) richting de Berkel in het centrum van Borculo zijn er allerlei spellen rondom het thema water. De kinderen kunnen – onder begeleiding van een volwassene – op verschillende manieren kennis maken met water.

Daarnaast is er een kinderdisco om het feest op te luisteren. Ook is er een mogelijkheid om creatief aan de slag te gaan, er is een grabbelrok en je kunt geschminkt worden. De gymvereniging Borchlo, de brandweer vereniging Borculo en BZC zullen diverse demonstraties geven en de kinderen kennis laten maken met de verschillende verenigingen.

Het spellenparcours start om 13.00 uur en zal om 17.00 uur afgelopen zijn. Deelname is op eigen risico en er zijn geen kosten aan deze activiteit verbonden. Denk er wel aan dat er spellen zijn met water, waarbij je het risico loopt nat te worden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven