Brandweer druk met flinke schuurbrand

EIBERGEN – Maandagavond 5 augustus heeft er een uitslaande schuurbrand gewoed aan de Keerdijk in Eibergen. Brandweerkorpsen uit Eibergen, Neede en Lichtenvoorde werden ingezet om te blussen. Brandweer Neede kwam ter plaatse met grootwatertransport. De rookpluim was in de weide omtrek te zien. Het gebied rondom de boerderij werd ruim afgezet omdat er asbest is vrijgekomen. Omstanders werden daarom op afstand gehouden. De brandweer heeft er alles aan gedaan om uitbreiding te voorkomen (woonhuis en andere schuur). De eerste melding kwam rond 19.30 uur bij de centrale binnen. De schuur was niet meer te redden. Er zaten geen dieren in de schuur. Het gebouw was in gebruik als werkplaats. Het is nog onbekend of er gewonden zijn gevallen.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3936]

Foto’s RonGoproPhoto:
[nggallery id=3937]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven