Foto’s succesvolle editie van de jammarkt

NEEDE – Het is en blijft een publiekstrekker: de Needse jammarkt. Woensdag 21 augustus stroomde Neede weer vol met duizenden bezoekers. In de Oudestraat en Borculoseweg kon je over de koppen lopen. De markt had dit jaar een Frans tintje. Dat was ook goed te merken op straat (zie foto’s). Franse muziek, oldtimers, stokbrood, wijn en noem maar op. Voor de bakstudio van Marcel Stroet werd de verse jamkoningin bekend gemaakt. Karien Polman nam het stokje over van Stephanie Wijdenes. Burgermeester Hein Bloemen was aanwezig bij de bekendmaking. Hij sprak Karien en de bezoekers toe met lovende woorden. Ondernemers in Neede waren ook dit tevreden over de dag. De meesten hebben goede omzetten gedraaid.

Foto’s Wim Stevenhagen:
[nggallery id=3979]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven