Freddy Mercury herleeft bij NoaberNight

BELTRUM – De jubilerende carnavalsvereniging de Belhamels uit Beltrum contracteerde al de Party Animals. Ze beloofde nog meer grote acts, één met internationale allure die ook tijdens NoaberNight op 23 november zal optreden. Hierin zijn ze geslaagd. “Freddy Mercury komt naar de kolde kermis in de heetste feesttent van Oost Nederland” meldt Barbara Reijrink vol trots. Een grote feesttent op het kermisterrein van Beltrum vormt het decor voor de NoaberNight. “Een uitnodigende naam voor een tentfeest, waarmee we laten weten dat iedereen uit Berkelland, Oost Gelre en omstreken welkom is”, aldus de feestcommissie.

Met de klanken van Freddy Mercury, leadzanger van Queen, laten we oude tijden herleven. Timothy Drake waant zich in de rol van Freddy Mercury. Hij wordt wel geroemd als werelds beste Queen-tribute-act. Dit bewijst ook zijn imposante tourlijst die hem leidde over podia in Koeweit, Milaan en Engeland. “Daar komt straks Beltrum bij op te staan, hoe leuk is dat”, lacht Barbara Reijrink. Tussen de optredens van Freddy Mercury en Party Animals staat Fashion Showband op de planken.

Met ruim 2000 optredens achter hun naam barst de band van ervaring en hebben ze alle toonaangevende podia van Oost-Nederland wel bespeelt. Beltrum is voor deze 5 heren geen onbekend terrein, ze speelde er al vaker tijdens de jaarlijkse kermis en bovendien is zanger Ronald van Hal woonachtig in dit bruisende dorp.

Met de combinatie van recente top 40 nummers, dance classics, Hollandse en Duitstalige hits en verrassende opzwepende medleys gaat ook de feesttent in Beltum dampen als een dolle. Kortom een feest voor jong en oud dankzij een te gekke programmering, sluit Barbara af. NoaberNight vindt plaats op zaterdag 23 november in Beltrum (Avesterweg / Kermisterrein).

Een bruisende feesttent met live muziek voor jong en oud, veel gezelligheid met hier en daar een belhamelse streek.  Meer info via; www.facebook.nl/DeBelhamels

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven