Iedereen welkom tijdens kermisfietstocht

EIBERGEN – De organisatie is weer rond voor de 10e Kermisfietstocht van Eibergen. Zaterdag 24 augustus vanaf 11.00 uur is er de mogelijkheid om, gratis,  deel te nemen aan deze traditionele fietstocht tijdens de Eibergse Kermis. De route is rond de 35 kilometer en gaat via de prachtige plekjes van Eibergen en omstreken. De start is tussen 11.00 en 13.00 uur en de route kan in eigen tempo worden gefietst.

Het volgen van de route wordt  duidelijk vermeld en met het oplossen van de opdrachten zijn er leuke prijzen te verdienen. Onderweg is er een pauzeplaats waar een opdracht dient te worden uitgevoerd. De opzet is zodanig, dat iedereen zonder al te veel moeite deze tocht tot een goed einde kan brengen. Iedereen kan meefietsen, individueel, met de hele familie of met de buurt.

Inschrijven en starten kan tussen 11.00 en 13.00 uur bij het podium van het feestterrein op de hoek van de ABN/Amro bank. Uiterlijk 18.00 uur dienen de deelnemers weer binnen te zijn, waarna de prijsuitreiking volgt.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven