Kermis Voor-Beltrum een sportief feestje

VOOR-BELTRUM – Tijdens de kermis van Voor-Beltrum zal er weer een tal van activiteiten plaatsvinden op het terrein van Café Halfweg. Er wordt zondag 11 augustus om 09.30 uur gestart met een Voet- en volleybal toernooi en voor de kinderen zullen de kinderspelen plaatsvinden. Vanaf 10.30 uur kan er gestart worden aan een prachtige toertocht door onze mooie Achterhoek van circa 25 kilometer. De opgave is op het kermisterrein, deelname is gratis en voor een ieder toegankelijk. Tot 13.30 uur kan er gestart worden.

Voor wie van wat meer speluitdaging houdt en onderweg ook vragen/raadsels wil beantwoorden is er de fietssterrit. Ook hier geldt deelname is gratis, een ieder kan meedoen, allen vallen er hier natuurlijk mooie prijzen te verdienen. De opgave van de sterrit is van 12.30 uur tot 13.00 uur. Beide tochten worden elk jaar uitgezet door vrijwilligers, iets wat natuurlijk geweldig is. De zondagmiddag zal dan de prijsuitreiking van alle activiteiten plaatsvinden in de tent en zal er muziek gedraaid worden door de Dj’s Cools en Hutteman. Beide geen onbekenden in Voor-Beltrum. Zondagavond zal de band Premium het feest in de tent verzorgen van vanaf 21.00 uur.

Maandag 12 augustus zal Burgemeester Dhr. Bloemen van Berkelland onze kermis openen en hierna zullen de buurtspelen plaatsvinden. De maandagmiddag en maandagavond is er muziek in de tent van Bedrock. Nieuw dit jaar is er op de maandagavond het open Voor-Beltrums kampioenschap kaarten dat bij Café Halfweg in het café zal plaatsvinden. Er zal om 20.30 uur gestart worden en er zal twintigen en kruisjassen gespeeld worden. Het toernooi is open, dus een ieder kan meedoen. En de deelname is natuurlijk weer gratis. Café Halfweg zal deze avond ook geopend zijn voor een drankje en gezelligheid.

De kermisdinsdagmorgen begint net als vorig jaar met een verzorgd ontbijt voor alle inwoners, waarna het vogelschieten en gooien kan beginnen. Ook bij de jeugd zal er gestreden worden om de titel jeugdkoning en koningin. S ’middags zullen de koningsparen gehuldigd worden en dit zal verzorgd worden door de band Kaliber.

Zij staan bekend om hun geweldige optreden en zullen dan ook de dinsdagavond spelen in de feesttent vanaf 21.00 uur.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven