Kermispop in openluchttheater Eibergen

EIBERGEN – Op 24 augustus wordt in Openluchttheater Eibergen Kermispop gehouden. Te gast is de band ‘ That’s What She Said’ . De groep behoort tot de beste coverbands van Nederland en wist door te dringen tot de finale van de Benlux popwedstrijd The Clash of the Cover Bands.

De vijfmans formatie speelt covers van onder meer Foo Fighters, Amy Winehouse en De Jeugd van Tegenwoordig. ‘’Kermispop is opgezet als start- en trefpunt van de kermis. Elkaar ontmoeten, gezellig bijkletsen met vrienden en kennissen, of stijf vooraan staan om uit je dak te gaan bij de muziek: ons theater biedt letterlijk en figuurlijk alle ruimte om de kermis top te beginnen’’, aldus Raph Schouten.

Het concert met That’s What She Said begint stipt om 20.30 uur en duurt tot 23.15 uur. De entree is 5 euro.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven