Marie* in Eibergen viert 5-jarig bestaan!

EIBERGEN – Als je in deze tijd vijf jaar bestaat, en je hoofd boven water kunt houden, dan mag je best een beetje trots zijn. Modezaak Marie* kan erover meepraten. De zaak aan de J.W. Hagemanstraat is op 27 augustus jarig. Marie* wordt dan 5 jaar! Eigenaresse Marieke Altena wil dit niet stilletjes voorbij laten gaan. Op 7 september organiseert ze een grote modeshow (Back to Basic) in de Oude Mattheus. Zeventien modellen schitteren dan op de catwalk! Kaarten voor de show (middag 15.00 uur, en avond 20.00 uur) zijn te koop bij Marie* en Ami Kappers. Vanaf 27 augustus is er van alles te doen in de winkel. Janet Timmerije geeft een workshop keramiek ( 27 augustus) en op 29 augustus komt schoenenontwerper Geert Slaats naar Eibergen. Meer info op www.marie-eibergen.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven