Nieuw: Vogelgooien voor Eibergse jeugd

EIBERGEN – Jongeren uit Eibergen kunnen dit jaar voor het eerst deelnemen aan het vogelschieten. Stichting draaimolen en het schuttersgilde van Eibergen introduceren op zondag 25 augustus vogelgooien voor jongeren tussen de 6 en 12 jaar. ”Het is een pilotproject. Als het dit jaar een succes gaat worden dan doen we er volgend jaar een schepje bovenop”, zegt Jelle de Vries. Deelnemers kunnen zich vanaf 13.45 uur opgegeven in het openluchttheater. Om 14.00 uur gaat het nieuwe onderdeel van start. “Of er wel eens eerder iets is geweest voor de jeugd? Bij mij weten niet. Dit is voor het eerst in de geschiedenis.”

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Nieuw: Vogelgooien voor Eibergse jeugd”

  1. Supervaag bericht. Wat is het nou, vogelschieten of vogelgooien? Waarschijnlijk wordt bedoeld dat het vogelgooien een onderdeel is van het ‘evenement vogelschieten’, maar zo staat er het niet. Jongeren kunnen deelnemen aan het vogelschieten, lees ik in eerste instantie.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven