Poolparty: ”Zoepen, brekken en angoan!”

HOLTERHOEK – Wist u dat er boeren poolparty’s bestaan? Afgelopen zondag (4 augustus) werd onze verslaggever uitgenodigd om er één bij te wonen in een weiland aan de Kranenweg in Holterhoek. Enkele boeren uit het buurtschap hadden met strobalen en landbouwplastic een gigantisch zwembad gebouwd. Geen champagne en kaviaar, maar bier en een barbecue stonden op de menukaart. Raymond Holtkamp – eigenaar van Grenszicht –  rukte laat in de avond nog uit met zijn cateringspullen. De gasten hadden de grootste lol (zie video). Er werden zelfs stuntmannen ingehuurd. Salto’s waar acrobaten u tegen zeggen! Het feest ging door tot in de late uurtjes. “Het bad blijft nog even staan, er komen nog een paar warme dagen”, aldus Roerdink junior.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3933]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven