Ravage bij aanrijding op N18 in Eibergen

EIBERGEN – De bestuurder van een personenauto is woensdag 7 augustus aan het eind van de ochtend zwaargewond geraakt bij een ernstig ongeval op de N18 bij Groenlo. De man is met onbekende verwondingen per ambulance naar een ziekenhuis overgebracht. Het ongeval gebeurde kort na 11.00 uur. De bestuurder van de personenauto wilde vanaf de N18 rechtsaf slaan om het industrieterrein van Groenlo op te rijden. Op een gegeven moment bedacht de automobilist zich en ging weer naar links. Daarbij werd hij van achteren aangereden door een bestelbus. Na de kop-staartbotsing schoot de personenauto naar links en kwam frontaal in botsing met een tegemoetkomende vrachtwagen. De auto kwam daarna op een fietspad tot stilstand.

Hulpdiensten hebben de gewonde bestuurder uit zijn voertuig gehaald, waarna hij per ambulance naar een ziekenhuis werd vervoerd.

Door het ongeval ontstond er een flinke ravage. De politie begeleidde het overige verkeer langs het ongeval heen. De verkeersongevallendienst van de politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

[nggallery id=3944]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven