Septemberfeest 20 jaar terug in de tijd

BORCULO – Op woensdag, 4 september, de voormiddag van het Borculose Septemberfeest gaat de werkgroep Historie en Cultuur van de De Lebbenbrugge, in Borculo met het Septemberfeest 20 jaar terug in de tijd. In de 50 minuten durende film Borklo vanuut ’t Harte in 1993 gemaakt door Ben Tragter, ziet u het hele feestprogramma van dat jaar, met maar liefst 27 onderdelen.

Om er een aantal te noemen: de voorbereidingen met o.a. brandweer en de opening van het feest door burgemeester Alma en waarbij de toen nog onbekende Hans Klok een spetterende show gaf, de seniorenmiddag met Eddy Christiani en The Moodchers, de straatversieringen en tuinverlichting met nog het echtpaar Bielderman, het Spätschoppen met de Jan Ottinkband, het boegsprietlopen, het ringsteken, de reveille van Gerald en Henk Waanders, het vogelschieten en vogelgooien, de Edelweisskapel uit Gelselaar, de Glanerbrugger Muziekanten o.l.v. Geert Sprick, en de Allegorische optocht met veel muziekkorpsen.

Honderden mensen, misschien wel uw inmiddels overleden vader of moeder, passeren de revue tijdens het Borculose Septemberfeest in 1993. Er zijn 2 voorstellingen, om 14.00 uur en 15.30 uur. De toegang is gratis. De Lebbenbrugge is vanaf 1 mei t/m 31 oktober van 11.00 uur tot 17.00 uur geopend.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Septemberfeest 20 jaar terug in de tijd”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven