Speciale dierendagactie bij Discus Florijn

EIBERGEN – Honden en katten met baasjes zitten op 4 oktober goed. Een snack, een verwennerij of een lekker maaltje wordt vast hun deel. Voor de duizenden honden en katten in asielen en opvangcentra is dat niet zo vanzelfsprekend. Om daar wat aan te doen doneren PEDIGREE® en WHISKAS® op Dierendag 1 miljoen dierenmaaltijden aan de asielen. Tevens organiseren zij, samen met dierenspeciaalzaak Discus Florijn Eibergen, een inzamelactie met als doel: op 4 oktober een traktatie voor de honden en katten in asiel Brammelo. De actie heet Dieren voor Dierendag.

De hele maand september staat in dierenspeciaalzaak Discus Florijn aan de Brink 6 in Eibergen een verzamelbak. Klanten kunnen daar een (verpakte) honden- of kattentraktatie in doen, bijvoorbeeld een maaltijd, een (gezonde) snack of een speeltje. In de winkel zijn in de actieperiode extra producten met korting te koop. Aan het eind van de maand wordt de inhoud van de bak overhandigd aan dierenasiel Brammelo. De dieren daar hebben dan op 4 oktober ook een Dierendag-verwennerij.

Dieren voor Dierendag is een initiatief van diervoedingsspecialisten PEDIGREE® en WHISKAS®. Zij zetten zich graag in voor welzijn en gezondheid van huisdieren, zowel bij mensen thuis als in het asiel. PEDIGREE® en WHISKAS® willen dat niet alleen doen met gezonde en lekkere voeding, maar ook met acties die wat toevoegen. Door op 4 oktober 1 miljoen honden- en kattenmaaltijden te doneren aan de Dierenbescherming, voorzien de merken in bijna de helft van de totale voerkosten van de organisatie (€ 400.000,–). De Dierenbescherming vangt in Nederland jaarlijks 12.000 honden en bijna 31.000 katten op in haar 52 opvangcentra. Zij zijn voor een zeer groot deel van haar inkomsten afhankelijk van giften en donaties.

Voor meer informatie over deze actie kunt u contact opnemen met:  Dierenspeciaalzaak Discus Florijn Eibergen, Maarten Florijn, telefoonnummer 0545-471319.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven