Speciale SEN-band zaterdag in de tent

NEEDE – Tijdens de SEN feesten op zaterdagmiddag zal een speciale Needse gelegenheids formatie zorgen voor de muzikale omlijsting. Deze formatie is speciaal voor de SEN feesten samengesteld. De basis voor deze formatie bestaat uit de Needse bands Broken String en Soulkey en zal worden uitgebreid met een speciale blazers sectie. De zang wordt ingevuld door de zangers en zangeressen Sean Grehan, Cindy Lansink, Arjan Wesselink, Minette Korterink, Jan Ottink en Sanne Lankheet. Het geheel staat onder de muzikale leiding van Erwin Boonk. De muzikanten zullen op het muziek koepel terrein op zaterdag middag tussen 14:00 en 17:00 een aantal optredens verzorgen. Kijk op www.sen76.nl voor alle overige activiteiten op de zaterdag middag en avond.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven