Trekzakkenfestival in Borculo een succes

BORCULO – Bezoekers en deelnemers waren dik tevreden over het trekzakkenfestival in Borculo. De mix van muziek, oude ambachten en dans maakte het festival tot een succes. Spinnen, rietvlechten, kantklossen, en een smid waren enkele aandachtstrekkers. Honderden mensen – waaronder vele toeristen –  kwamen zaterdagmiddag 3 augustus naar het Berkelstadje. Harmonica- en accordeonspelers speelden op diverse plekken. Maar ook aan dans werd gedacht (zie foto’s en video). De Diekhookse Klumpkes trokken veel bekijks. Gezamenlijke Horeca Borculo – die dit festival organiseert – is dik tevreden. “Vooral de gezelligheid en gemoedelijkheid was volop aanwezig. Op alle manieren was dat zichtbaar. De bezoekers waren vrolijk, de muzikanten waren goed gemutst, en er werd volop gebruik gemaakt van de terrassen. Een goede promotieslag voor Borculo.”

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3927]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven