VVV Ruurlo houdt weer fietsvierdaagse

RUURLO – De VVV Ruurlo organiseert weer een fietsvierdaagse. Er kan dagelijks gefietst worden vanuit de VVV, Kerkplein 18, vanaf 9.00 uur. Voor de langere afstand dient men voor 12.00 uur te vertrekken. De deelnemers worden voor 17.00 uur terug verwacht bij de VVV. Deelname aan de fietsvierdaagse kost € 7,50 p.p. , een gezinskaart kost  € 17,- , een dagkaart € 2,50. De lengte van de fietstochten is ca. 40 km en ca. 60 km. Hoeveel dagen u wilt fietsen bepaalt u zelf; één, twee, drie of vier.

Het is de fiets-commissie ook dit jaar weer gelukt prachtige fietstochten uit te zetten. Het zijn schitterende fietstochten in de omgeving van Ruurlo, Hartje Achterhoek. De eerste dag gaat de tocht richting Almen-Vorden, de tweede dag richting Halle, de derde dag richting Geesteren en de vierde dag voert de tocht u rondom Ruurlo. De fietsliefhebber kan kennis maken met een groot gedeelte van het karakteristieke gebied van de Achterhoek, het coulissenlandschap. De routes lopen door bossen, over paden, langs beken en houtsingels. Prachtige doorkijkjes en mooie plekjes maken van de tocht een echte plezier rit. Onderweg is er voldoende gelegenheid te rusten, iets te gebruiken of te bezichtigen.

Na afloop, wanneer men alle dagen heeft mee gefietst, ontvangt men een herinneringsmedaille. Indien men voor 17.00 uur terug is bij de VVV, is er de mogelijkheid onder genot van een glaasje fris, even  gezellig na te kletsen over de gefietste route.

Alle informatie over de Ruurlose fietsvierdaagse is verkrijgbaar bij het VVV-kantoor, Kerkplein 18, tel. 0573-453926.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven