Winkeliers organiseren restantenmarkt

BORCULO – De Restantenmarkt in Borculo is populair onder koopjesjagers. Op zaterdag 31 augustus worden ze tussen 10.00 en 17.00 uur weer op hun wenken bediend. De altijd zeer goed bezochte markt is een uitgelezen mogelijkheid om prima artikelen en goederen aan te schaffen tegen stuntprijzen. De Restantenmarkt is uitgegroeid tot een traditie. De organisatie is in handen van de Stichting Promotie Borculo (SPB) in opdracht van de Borculose Ondernemers Vereniging (BOV). De komende markt van 31 augustus is verplaatst naar een andere locatie. Voorheen was de activiteit rond de NH kerk in het centrum van Borculo. Deze keer wordt de markt gehouden op de Veemarkt en in de Weverstraat.

Doel van de deelnemers aan de Restantenmarkt is om in één dag de goederen die zijn overgebleven van de opruiming te verkopen, zodat de winkels voor het nieuwe seizoen weer met een schone lei kunnen beginnen. Dat maakt het aantrekkelijk winkelen voor de consumenten. Mede daarom is de Restantenmarkt altijd een groot succes. Ook deze keer doen weer veel ondernemers mee. Er is dan ook een groot aanbod van verschillende artikelen en goederen, waaronder veel kleding.

Voorheen werden de kortingen per uur verhoogd met 10 procent. Dat is nu niet het geval. Er zijn gelijk spectaculaire aanbiedingen. Al kan het wel gebeuren dat in de laatste uurtjes van de markt de kortingen nog sterk oplopen, tot wel 90 procent op de adviesprijs.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven