Winnaars van NPV-prijsvraag zijn bekend

NEEDE – Bij de stand van de NPV-Neede konden de deelnemers aan de boerderijenfietstocht het totaal gewicht raden van eieren afkomstig van de dieren van het A.J.G. ter Weemepark. Het totaal gewicht van de eieren van de gans, pauw, fazant, parelhoen, eend, kip, krielkip en duif was 2151 gram. Maar liefst 120 mensen hebben een gokje gewaagd. De deelnemers kwamen uit alle windstreken. Uit Berkelland, ook verder weg uit de Achterhoek en Twente maar ook waren er de nodige vakantiegasten uit de rest van Nederland en Duitsland.

De winnaars zijn geworden Mike Olthof en R. van Paridon uit Neede die allebei 2150 geschat hadden. De NPV feliciteert de prijswinnaars van harte en dankt alle anderen voor de deelname aan onze prijsvraag.

Verder bedanken we een ieder voor de getoonde belangstelling voor onze dieren en de organisatie van de boerderijenfietstocht voor de goede verzorging.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven