Amicitia Geesteren ‘goes Pop and Rock’

GEESTEREN – Dit wordt het slotspektakel van Amicitia’s jubileumjaar. Na het grootse jubileumconcert en een deja vu reuniedag staat er nu een spetterend slotconcert op het programma. De naam zegt het al: “Amicitia goes pop and rock”. Bekende populaire muziek o.a. gearrangeerd door Egbert van Groningen en Jan van der Brandt laat weer een andere muzikale kant van Amicitia zien.

Het harmonie-orkest wordt voor dit concert aangevuld met Vrienden van Amicitia. Els Everink, Marian Beerten, Gerben Kor en Herman Riethorst  gaan de zangpartijen invullen. René Ooijman – basgitaar,  Patrick Meutstege – electrische gitaar en Tim Lurvink – toetsen, zorgen voor de instrumentale ondersteuning. De meiden van de streetdance groep Geesteren ondersteunen met dans.

Kort om: Nederlandstalige en Engelstalige pop- en rockmuziek door plaatselijk muzikaal talent. Onder leiding van dirigent Gerben van Lochem wordt er momenteel druk gerepeteerd om het meer dan 20 nummers tellende programma in te studeren. Dit concert wordt gehouden op zaterdag 12 oktober in Muziekgebouw Volharding aan de Haarloseweg in Borculo, aanvang 20.00uur..

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor 5 euro bij:  Café-rest. Baan en supermarkt Geesink in Geesteren, bij ‘Tabak en Wijn en Zo’ (vh tabakshop Neurink) en B&B Caravantechniek in Borculo.  Ook kunt u telefonisch bestellen via 0545-273375 of per email via [email protected]

Kinderen t/m 12 jaar (onder begeleiding) gratis toegang. De kaarten kosten aan de zaal 6,50 euro.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven