Audio Integrate heeft zijn draai gevonden

NEEDE – Audio Integrate heeft zich recent gevestigd in het voormalige pand van administratie- en belastingadviesbureau Ten Hoopen op het industrieterrein te Neede. Audio Integrate biedt jarenlange ervaring op het gebied van geluidsoplossingen voor installaties en projecten. Naast het importeren van professionele en kwalitatief hoogwaardige audio producten, kunt u hier ook terecht voor een goed advies over vaste (achtergrond)muziek installaties, omroep en 100 Volt installaties.

“Bijna overal kom je onze producten tegen. Of het nu een voetbalstadion is, een raadszaal van een gemeentehuis, een kerk, een fabriekshal, een horeca gelegenheid, Formule 1 circuits (Bahrein, Istanbul, Abu Dhabi, Yeongam en Spielberg) of een supermarkt waar een extra kassa medewerkster wordt omgeroepen, op al deze plekken is behoefte aan een professionele geluidsinstallatie”, aldus Richard Grevelink.

“Onze producten kenmerken zich door hun hoge kwaliteit en lange levensduur, perfecte spraakverstaanbaarheid en het gebruikersgemak”. Voor vrijblijvend advies is Audio Integrate te bereiken via www.audiointegrate.nl, [email protected] of kom gewoon eens binnen voor een bak koffie: Industrieweg 9 te Neede.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Audio Integrate heeft zijn draai gevonden”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven