Bewoner steekt eigen woonhuis in brand

BORCULO – Brandweer Borculo heeft zaterdagavond tegen 22.00 uur een uitslaande woningbrand geblust. De brand woedde aan de Van Coeverdenstraat (tussenwoning). Het vuur was snel onder controle. De politie geeft aan dat de bewoner van het huis de brand zelf heeft aangestoken. “We hebben de man op straat aangehouden. Hij zit voorlopig vast voor verhoor”, aldus wijkagent Hergert Menkhorst. Alle spullen in de woonkamer kunnen als verloren worden beschouwd. De politie heeft na de brand een onderzoek ingesteld. Getuigen werden gehoord en het huis werd onderzocht door team brandonderzoek. Veel buurtbewoners stonden op straat. Ze waren hevig aangeslagen door het verhaal. Waarom de man de brand heeft gesticht is nog onbekend.

Foto’s GinoPress:
[nggallery id=4056]

Deel dit artikel:

8 gedachten over “Bewoner steekt eigen woonhuis in brand”

  1. Al staat je huis ” ter veiling ” dan mag je hem toch niet in brand steken!!!!!!!!!! Denk aan het gevaar voor buren!!
    Kan me voorstellen dat sommige dingen afschuwelijk zijn, maar je mag nooit andere mensen in gevaar brengen.

  2. @bewoner

    stond wel verkocht bij.heelveel sterkte voor de bewoner(s)die denk ik ook het slachtoffer is geworden van de nederlandse maffia(denhaag)

  3. wel een nieuwe auto dus wat een gelul dit is nederland we praten mekaar de kop gek maar is er in berkelland wat veranderd de laatste 3 jaar crisis zggen ze dan

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven