Brandweer ruimt omgewaaide boom op

EIBERGEN – Brandweer Eibergen moest maandagavond tegen 18.30 uur een omgewaaide boom opruimen aan de Redoute op industrieterrein Laarberg. De boom was door de harde wind omver geblazen en lag dwars over de weg. Een brandweervrouw mocht de boom in stukken zagen. De mannen hebben het hout naar de kant gesleept. Bevelvoerder Martijn Boeijink gaf tijdens de klus handige tips (zie video).

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Brandweer ruimt omgewaaide boom op”

 1. Jammer dat de filmpjes op BN op de ipad het niet meer doen. Indien mogelijk, doe hier iets aan. Denk dat de meeste mensen op de ipad of tablet naar BN kijken.

 2. hier werkt het gewoon….maybe een update gemist??, of anders je hele geschiedenis(cache) wissen, werkt ook prima.
  s6 steve 🙂

 3. Mag de ketting ook wel eens slijpen of een sterkere zaag halen. Je hoeft geen dikke jongen hiermee om te halen, komt hij namelijk helemaal niet door.

  Verder wel handige tips van Martijn Boeijink.

 4. Op alle site’s werken de filmpjes behalve op BN. Dus eh, het
  ligt toch bij jullie. Hoor heel veel klachten dat BN filmpjes op de ipad het niet doen.Niet dat je veel mist maar je we……….???

 5. Nu ben ik er persoonlijk niet voor om de nadruk op man of vrouw te leggen, maar dit zag er goed uit. Netjes in beschermende kleding, alleen jammer dat er wat zonder helm en andere persoonlijke beschermingsmiddelen haar te hulp komen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven