Capriolen uithalen tijdens versieren straat

BORCULO – In Borculo zijn vele inwoners begonnen met de opbouw van de straatversieringen. Alles moet voor donderdagavond 20.30 uur klaar zijn, want dan gaat de lichtroute officieel van start. Bewoners aan de Hoflaan en Lange Wal versieren jaarlijks de Berkel. Afgelopen maandag (2 september) waren Patrick en Yara Meerlo daar volop mee bezig. Ze stapten in een bootje om de boel te versieren. Dit leverde prachtige kiekjes op (zie foto’s). Woensdag worden de grote bloemstukken geplaatst en sluit de buurt de ruim vierhonderd lampjes aan. De Borculose buurt versierd al ruim dertig jaar de Berkel. “Hoelang ik dit al doe? Zeker tien jaar”, zegt Patrick. De lichtroute is ieder jaar een grote trekpleister tijdens het septemberfeest in Borculo. De route trekt honderden mensen uit de hele regio. Nieuwsgierig naar het programma? Kijk op www.oranje-borculo.nl.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4011]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven